Bine ați venit!

Pensiunea Iristar a fost inaugurată în anul 2002 și este clasificată cu 4 stele. Aceasta a fost renovată în 2011, iar recenta modernizare (în 2021) este una radicală.

 

Designul rafinat, dotările tehnice high-end și serviciile ireproșabile oglindesc grija noastră față de oaspeți. Camerele atent amenajate, sala de evenimente, restaurantul, crama și grădina de vară oferă o gama completă de servicii, pentru a satisface toate nevoile, cerinţele şi exigenţele clienţilor noştri.

Scurt istoric

 

Iristar este prima pensiune din Fălticeni care a oferit condiții hoteliere de cea mai înaltă clasă. Situată pe drumul european E85 la intrarea în Falticeni dinspre Roman, pe partea dreaptă, pensiunea oferă o priveliște superbă a zonei colinare a municipiului supranumit și Orașul Muzeelor.

Activitatea noastră a demarat în anul 2002, Iristar reușind să se facă remarcată prin serviciile premium, atenția acordată clientului, structura de cazare și alimentație, oferind turiștilor posibilitatea de a se odihni sau de a lucra într-un cadru liniștit, ferit de aglomerație.

O dovadă și, totodată, o recunoaștere a eforturilor pentru îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, dar și a creșterii gradului de satisfacție a clienților, Pensiunea Iristar a primit în aproape fiecare an de după înființare, diploma și locul 1 in topul firmelor, categoria turism (jud. Suceava).
În anul 2009 am primit Premiul de Excelență la categoria turism (jud. Suceava).
Printre personalitățile care ne-au trecut pragul se numără: Prințul Cantacuzino și fostul prim-ministru Adrian Năstase, scriitorul american Elie Wiessel – laureat la premiului Nobel pentru pace, alături de o suită de politicieni și artiști care au vizitat frumoasele ținuturi ale Fălticeniului.
De asemenea, Pensiunea Iristar a avut plăcerea să găzduiască și alți oaspeți de seamă din delegația spaniolă condusă de Mareșalul Curții Regale Spaniole, delegația ONU condusă de Leonard Orban, dar și persoanele din delegația Pentagonului.

RESTAURANT

MIC DEJUN & A LA CARTE

Cazare Iristar

Facilități de TOP

Salonul Iristar

Sala de evenimente

Crama

Petreceri, narghilele și vinuri premium

Gradina de vara

O oază de verdeață și liniște

Fitness

Posibilitatea de a vă recrea în sala de sport

Sauna

Posibilitatea de a vă răsfăța în sauna uscată

Suntem aici pentru tine

2002

Inaugurată

2011

Modernizată

2021

Modernizată

Livrări

Delivery/Comenzi online:
Zilnic: 10:00 - 22:00
Telefon: 0742837711
Meniul online

Livrari

Crama:

Capacitate: 40 de locuri.
Vă invităm să vă răsfățați papilele gustative cu un sortiment diversificat de vinuri premium și narghinele, ascultând muzică bună. De asemenea, organizăm petreceri inhouse sau private, evenimente corporate, aniversări etc., asigurând o sonorizare excelentă. În cazul în care locația nu e închiriată, vă putem îmbia cu delicii gastronomice servite a la carte, în intervalul 10:00 - 22:00.

Cazare Falticeni

Capacitate: 15 camere(40 de locuri de cazare)

Doriți să vă relaxați într-o cameră liniștită?
Pensiunea Iristar asigură cazarea în 15 camere elegante, decorate și amenajate conform celor mai înalte standarde. Design-ul camerelor este deosebit, remarcânde-se prin cromatică, accent puternic pe linii și forme, elemente moderne.

Salonul Iristar

Salonul se remarcă printr-o notă de eleganță aparte. Decorul impresionant în culori pastel creează o atmosferă romantică, ideală pentru găzduirea celor mai importante evenimente din viață: nunți, botezuri, aniversări. Sistemul foarte bun de ventilație, sonorizarea excelentă, meniurile create de o echipă de bucătari profesioniști și servirea impecabilă asigură o experiență de neuitat.